Over ons

Beste sloeproeicollega,

Waarschijnlijk ben jij net als ik verknocht aan sloeproeien. Ik durf bijna wel te zeggen dat sloeproeien een van de mooiste teamsporten is die bestaat. In gezamenlijkheid als team een mooie prestatie neerzetten is altijd fijn. Of je nu een recreant of een wedstrijdroeier bent het maakt niet uit.  Buiten op de grachten de binnenmeren, IJsselmeer, Waddenzee of de Noordzee. Het is altijd heerlijk

Mijn naam is Hijlkje Lootsma en roei al enige jaren bij GIA (Gang  Is Alles) De sloeproeivereniging in Rutten. Rutten ligt in de Noordoostpolder vlakbij Lemmer.

In mijn werkzame leven ben ik ergotherapeut en heb veel kennis van problemen die kunnen ontstaan bij langdurig zitten en ongewenste wrijving.  Resultaat blaren, huidirritaties en nog erger z.g. doorzitplekken. Een zeer pijnlijke kwestie. In mijn vakgebied hebben we daar mooie en praktische oplossingen voor die dit voorkomen en tegengaan. Deze oplossingen heb ik vaak ingezet en dat resulteerde altijd in tevreden gebruikers.

Met sloeproeien, en dat weet ik uit eigen ervaring, kunnen deze zeer vervelende blessures ook ontstaan. Enige tijd geleden dacht ik: dit kan anders.

Ik heb het goede uit mijn vak gecombineerd met het praktische dat noodzakelijk is bij het sloeproeien. Dit heeft na ontwikkeling, testen, testen  en nog eens testen geresulteerd is mijn oplossing. Het Skipke kussen.

Ik ben er harstikke trots op en weet zeker dat bij gebruik van het Skipke kussen het sloeproeien nog leuker wordt. Zeker na afloop. 

© 2018 - 2020 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel