Bezorger Bestelling:
Onze bestellingen worden bezorgd door DHL.

Wanneer je bestelling is verzonden ontvang je van DHL een e-mail met je track & trace code. Indien niemand aanwezig is, dan wordt je bestelling afgegeven bij de buren. Je ontvangt een kennisgeving waarin staat op welk huisnummer het pakket afgeleverd is. Als afgeven bij de buren niet lukt, probeert de bezorger het op een later tijdstip een tweede keer. Mocht de aflevering van je bestelling uiteindelijk niet mogelijk zijn, wordt deze retour afzender gestuurd en zullen wij contact met je opnemen .

Een ander afleveradres doorgeven.
Tijdens het plaatsen van je bestelling kan je zelf kiezen waar je de bestelling wilt laten bezorgen. Heb je een fout gemaakt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. We kunnen het afleveradres dan voor je aanpassen.

Geen verzendbevestiging ontvangen.
Neem dan contact op met ons. Wij achterhalen dan het probleem en zoeken direct naar een oplossing.

Track & Trace code werkt niet.
De Track & Trace code van het pakket werkt pas nadat het pakket bij DHL in het distributiecentrum gescand is. In de meeste gevallen gebeurt dat pas na 22.00u 's avonds, het kan ook voorkomen dat de Track & Trace code pas de volgende ochtend na 8.00u werkt.

De verzendkosten
Bestellingen vanaf € 200,- worden gratis verzonden. Voor bestellingen onder de € 200,- berekenen we € 7,50 verzendkosten voor Nederland en 10,95 voor Duitsland en België.

Waar bezorgen we?
Wij bezorgen in Nederland. De verzendkosten gelden voor Nederland, Duitsland en België. Wil je een pakket naar een ander land versturen, neem dan contact met ons op.

Retourvoorwaarden
Je kunt binnen 14 dagen je aankoop herroepen, zonder opgaaf van reden. Deze termijn gaat in op de dag na ontvangst van het artikel.
Het artikel moet dan uiteraard ongebruikt zijn en compleet met, indien redelijkerwijs mogelijk, de oorspronkelijke verpakking.  Indien je het product beschadigd hebt, kunnen wij hier kosten voor in rekening brengen.

Retourzendingen zijn voor risico van de koper. Dit houdt in dat Skipke niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retourgestuurde artikelen. Vraag daarom op het postagentschap altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed.

De verzendkosten van een retourzending zijn € 7,50. Je kunt je voor retourzending contact met ons opnemen zodat wij een retourzend bon maken. De kosten à € 7,50 worden ingehouden op het te retourneren bedrag. 

 

© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel