Stuurmanskussen

Speciaal voor stuurmannen en vrouwen heeft Skipke een kussen ontwikkeld. De rol van een stuurman/vrouw is in de sloep een andere dan die van een roeier. Dat klinkt logisch en dat is het ook. Echter de belasting en ondersteuning die een stuurman/vrouw geduurde de wedstijd of training nodig heeft en ervaart is geheel anders dan die van een roeier.

Speciaal voor stuurman/vrouwen heeft Skipke een z.g. stuurman/vrouw kussen ontwikkeld.

Omdat alle sloepen anders zijn is het belangrijk om goed de maatvoering te weten. Zo sluiten de kussen mooi aan op de beschikbare ruimte in de sloepen en kan het kussen ook de gewenste ondersteuning geven.

In alle kussens zit een opbouw van Panthera koudschuim. Dit is een kwaliteitsproduct met als positieve eigenschap heeft dat het blijvende kuilvorming tegen gaat. Niet onbelangrijk.

Zoals alle Skipke kussens geeft dit kussen een juiste en goede ondersteuning. Het is voorzien van de bekende Skipke hoes die vocht goed doorlaat en zweten voorkomt. De hoes kan uiteraard gewassen worden.  Een ander voordeel is dat het kussen standaard voorzien is van antislip waardoor het kussen goed blijft liggen tijdens de vaart.

Er zijn veel soorten sloepen en iedere sloep heeft zo z’n eigen maatvoering.

Wij hebben op voorraad kussens voor de navolgende sloepen:

  • Kromhout Whaler
  • Standaard maatvoering (universeel)

Interesse in z’n fijn product van Skipke. Neem dan direct contact met ons op.  

Sorteer op
© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel