Aanpassing prijs

April 2021 , helaas zijn we genoodzaakt je te moeten informeren met een prijsaanpassing.  Onze leveranciers hebben meerdere keren hun prijzen aan ons aangepast.

De verhogingen laten ons geen keuze: we moeten deze in onze verkoopprijzen gaan doorberekenen. De nog steeds zeer slechte beschikbaarheid van grondstoffen ligt ten grondslag aan deze prijsontwikkeling.


 

 

ZwarteWaterRace

Op 8 september was Skipke aanwezig bij de ZwarteWateRace in Zwartsluis.  We hebben weer veel roeiers kunnen spreken, adviezen kunnen geven over het ontstaan en voorkomen van blaren, goede feedback over onze producten gekregen en genoten van de gezelligheid. Het was weer een fantasisch georganiseerd evenement. Een grote pluim voor de organisatie.


Bevestigingsbanden speciaal ontwikkeld voor de Kuikensloepbanken

Tijdens de Grachtenrace in Zwolle werden we aangesproken door een aantal leden van de Sloeproeivereniging Almere. Ze gaven aan dat ze heel content zijn met het roeikussen alleen dat de clip precies op de hoek van het bankje komt. Hierdoor ontstaat een kwetsbaar punt bij de bevestigingsbanden.  We hebben de bevestigingsbanden aangepast. De  band waar de vaste clip aanzit is langer. Nu komt de bevestigingsband mooi om het bankje heen.  Afgelopen woensdag hebben we het eerste kussen met deze bevestigingsbanden bij de sloeproei vereniging Almere geleverd. Vanaf heden zijn ze ook te bestellen in de webshop!  
Wij zijn erg blij met deze feedback.


Vechten op de Vecht

Skipke was 7 april met een stand bij de wedstrijd Vechten op de Vecht in Weesp. Het was een gezellige dag met mooi weer.
We hebben roeiers geinformeerd over het ontstaan van blaren en hoe je dit kunt voorkomen. Sommige roeiers hebben het Skipke kussen bij de stand aangeschaft. Daarnaast hebben we hele interesante gesprekken gevoerd met roeiers die het kussen inmiddels al langere tijd gebruiken en het hun collega roeiers ook adviseren.

Kortom een geslaagde dag,  een pluim voor de orginasatie van de wedstrijd.

Vechten op de Vecht


Sloeproeiers Groningen 

3 april zijn wij bij de Sloeproeiers Groningen geweest. Daar hebben we de Skipke Sloeproei kussen laten zien en uitleg gegeven over de verschillende kussens. We hadden onze test bankjes mee zodat de roeiers ook meteen de kussens konden proberen.
Een aantal roeiers zal de komende tijd comfortabeler gaan roeien met het Skipke kussen.

Ook met je verenigeing een keer kussens testen? We komen ook graag een keer bij jullie vereniging langs met een proefzit set.

© 2018 - 2022 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel