Artikel 3 van 3

Sloeproeikussen Top Pro

€ 84,95 (inclusief btw)

Voor-en nadelen

​​+   Zeer effectief in het voorkomen van blaren en doorzitwonden
+   Duurzaam 
+   Het kussen is 8 cm dik
+   Natuurlijk materiaal 
+   100% Nederlands product
+   De hoes kan op 40 graden worden gewassen
-    Als het kussen altijd in de zon ligt wordt de toplaag snel poreus 


Omschrijving

Het Top Pro roeikussen is een Top kussen, maar dan met een dikkere onderlaag. Hierdoor komt nog minder druk op de zitbeenknobbels en kom je hoger te zitten. Het kussen is ontworpen met de meest optimale drukverdeling en vocht- en warmteregulering. Een aantal roeiers heeft extra vocht-  en warmteregulering en/of drukverdeling nodig.

De toplaag bestaat uit een natuurlijk latex. De ronde, open celstructuur van dit natuurlijke latex is uniek en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie, waardoor de huid minder kwetsbaar wordt. De open en ronde celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht. Daardoor ontstaat optimale ondersteuning en vergroting van het contact oppervlak. De druk op het stuitje en de zitbeenknobbels neemt hierdoor aanzienlijk af. 

Het kussen heeft naast de natuurlijke latex toplaag een extra tussenlaag die bestaat uit een heel open structuur. Dit is een extra vocht- en warmte circulerende laag die zeer verkoelend en vocht afdrijvend werkt.

De onderlaag van het kussen is gemaakt van een polypress, onder hoge druk samen geperst schuim. Dit  schuim heeft een gesloten structuur die zorgt voor een hoge densiteit, wat stabiliteit bevordert en de druk op de zitbeenknobbels vermindert.

Dit Top Pro roeikussen is ideaal is voor mensen die graag wat hoger willen zitten, veel transpireren en/of een gevoelige huid hebben. Door de dikte en het soort materiaal heeft het kussen een optimale druk verdelende werking. Hierdoor komt er minder druk op de zitbeenknobbels en het stuitje  en daardoor is de  kans op blaren en doorzitwonden nihil.

Hoes
De hoes is gemaakt van een bamboe stof. Bamboe textiel heeft een holle structuur, waardoor het veel vocht kan opnemen. Veel meer dan katoen. Ook droogt de stof heel snel en heeft het een verkoelende werking door de micro gaatjes. Hierdoor blijft de huid tijdens het roeien veel droger en daarmee vermindert de kans op wonden aanzienlijk. De stof is zo gefabriceerd dat het materiaal elastisch is. Het beweegt met het lichaam mee, waardoor geen irritatie ontstaat en het zeer comfortabel aanvoelt. Ook heeft de stof een antibacteriële werking.

Bevestiging op het bankje 
De onderkant van de hoes bestaat uit antislip materiaal, waardoor het kussen goed op de roeibank blijft liggen. Mocht je extra zekerheid willen, dan is er de mogelijkheid om bevestigingsbanden met clips te kiezen. Hiermee kun je het kussen eenvoudig vastzetten op het bankje. De banden kun je aantrekken waardoor het kussen stevig vast zit.

 
bevestigingsbanden met clips


Wat krijg je?

Keuze uit 2 mogelijkheden:

  • 1 Top Pro roeikussen +​ 1 hoes voorzien van antislip 
  • 1 Top Pro roeikussen + 1 hoes voorzien van antislip en bevestigingsbanden met clips

Verzend informatie

  • Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden
  • Verzendkosten € 7,50
  • Verzendkosten België en Duitsland € 10, 95
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 200,-
  • Binnen 14 dagen retourneren

Heb je vragen?

Als je vragen hebt schroom dan niet, maar mail naar: info@skipke.com. Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificatie Omschrijving
Breedte 28 cm
Lengte 50 cm
Totale dikte 8 cm
Toplaag 2 cm
Tussenlaag 1 cm
Onderlaag 5 cm
Materiaal hoes Bamboe
Onderkant Antislip
Optioneel Beverstigingsbanden en clips
© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel