Artikel 2 van 3

Sloeproeikussen Top

€ 79,95 (inclusief btw)

Voor-en nadelen

+   Zeer effectief in het voorkomen van blaren en doorzitwonden
+   Duurzaam 
+   Natuurlijk materiaal 
+   100% Nederlands product
+   De hoes kan op 40 graden worden gewassen
-    Als het kussen altijd in de zon ligt wordt de toplaag snel poreus 


Omschrijving

Het Top roeikussen is ontworpen met de meest optimale drukverdeling en vocht- en warmteregulering. Een aantal roeiers heeft extra vocht- ,en warmteregulering en/of drukverdeling nodig.

De toplaag bestaat uit een natuurlijk latex. De ronde, open celstructuur van dit natuurlijke latex is uniek en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie, waardoor de huid minder kwetsbaar wordt. De open en ronde celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht. Daardoor ontstaat optimale ondersteuning en vergroting van het contactoppervlak. De druk op het stuitje en de zitbeenknobbels neemt hierdoor aanzienlijk af. 

Het kussen heeft naast de natuurlijke latex toplaag een extra tussenlaag die bestaat uit een heel open structuur. Dit is een extra vocht- en warmte circulerende laag die zeer verkoelend en vocht afdrijvend werkt.

De onderlaag van het kussen is gemaakt van een polypress, onder hoge druk samengeperst schuim. Dit  schuim heeft een gesloten structuur die zorgt voor een hoge densiteit, wat stabiliteit bevordert en de druk op de zitbeenknobbels vermindert.

Het Top roeikussen is ideaal voor mensen die veel transpireren en/of een gevoelige huid hebben. Door de dikte en de soort van het materiaal heeft het kussen een optimale druk verdelende werking. Hierdoor komt minder druk op zitbeenknobbels en het stuitje en daardoor is de kans op blaren en doorzitwonden nihil.

Hoes
De hoes is gemaakt van een bamboe stof. Bamboe textiel heeft een holle structuur, waardoor het veel vocht kan opnemen. Veel meer dan katoen. Ook droogt de stof heel snel en heeft het een verkoelende werking door de micro gaatjes. Hierdoor blijft de huid tijdens het roeien veel droger en daarmee vermindert de kans op wonden aanzienlijk. De stof is zo gefabriceerd dat het materiaal elastisch is. Het beweegt met het lichaam mee, waardoor geen irritatie ontstaat en het zeer comfortabel aanvoelt. Ook heeft de stof een antibacteriële werking.

Bevestiging op het bankje 
De onderkant van de hoes bestaat uit antislip materiaal, waardoor het kussen goed op de roeibank blijft liggen. Mocht je extra zekerheid willen, dan is er de mogelijkheid om bevestigingsbanden met clips te kiezen. Hiermee kun je het kussen eenvoudig vastzetten op het bankje. De banden kun je aantrekken, waardoor het kussen stevig vastzit. 


bevestigingsbanden met clips


Wat krijg je?

Keuze uit 2 mogelijkheden:

  • 1 Top roeikussen +​ 1 hoes voorzien van antislip 
  • 1 Top roeikussen + 1 hoes voorzien van antislip en bevestigingsbanden met clips

Verzend informatie

  • Bestellingen worden binnen 48 uur verzonden
  • Verzendkosten € 7,50
  • Verzendkosten België en Duitsland € 10, 95
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 200,-
  • Binnen 14 dagen retourneren

Heb je vragen?

Als je vragen hebt schroom dan niet, maar mail naar: info@skipke.com Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificatie Omschrijving
Breedte 28 cm
Lengte 50 cm
Totale dikte 5 cm
Toplaag 2 cm
Tussenlaag 1 cm
Onderlaag 2 cm
Materiaal hoes Bamboe
Onderkant Antislip
Optioneel Bevestigingsbanden met clips
© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel