Navigatie
Vorige Artikel 3 van 3 Volgende

Sloeproeikussen Top

€ 69,95 (inclusief 21% BTW)

  • Bestellingen worden binnen 48 uur verstuurd
  • Verzendkosten € 7,50
  • Verzendkosten België en Duitsland € 10, 95
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 200,-
  • Binnen 14 dagen retourneren

Voor-en nadelen

+  Zeer effectief voor blaren en doorzitwonden
+   Duurzaam product
+   De hoes kan op 40 graden gewassen worden
-   Als het kussen altijd in de zon ligt wordt de toplaag snel poreus 


Omschrijving

 

Het Top roeikussen is voor de meest optimale drukverdeling, vocht- en warmteregulering ontworpen. Een aantal roeiers heeft extra vocht- , warmteregulering en/ of drukverdeling nodig.
De toplaag bestaat uit een natuurlijk latex. De ronde, open celstructuur van dit latex is uniek en biedt optimale ventilatie. Dat zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie, waardoor de huid minder kwetsbaar wordt.
De open en ronde celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht. Daardoor  ontstaat optimale ondersteuning en vergroting van het contact oppervlak. De druk op het stuitje en de zitbeenknobbels neemt hierdoor aanzienlijk af.
Het kussen heeft naast de natuurlijke latex toplaag een extra tussenlaag die bestaat uit een heel open structuur. Dit is een extra vocht- en warmte circulerende laag die zeer verkoelend en vocht afdrijvend werkt.
De onderlaag van het kussen is gemaakt van een polypress, onder hoge druk samen geperst schuim. Dit  schuim heeft een gesloten structuur die zorgt voor een hoge densiteit, wat stabiliteit bevordert en de druk op de zitbeenknobbels  vermindert.
Het is een kussen wat ideaal is voor mensen die veel transpireren en/of een gevoelige huid hebben. Door de dikte en de soort van het materiaal heeft het kussen ook een meer optimale druk verdelende werking. Hierdoor  komt er minder druk op zitbeenknobbels en het stuitje  en daardoor is de  kans op blaren en doorzitwonden nihil.

Hoes
De hoes van het kussen is van een bamboe stof. Bamboe textiel heeft een holle structuur waardoor het veel vocht kan opnemen, veel meer dan katoen. Ook droogt de stof heel snel en heeft het een verkoelende werking door de micro gaatjes. Hierdoor blijft de huid tijdens het roeien veel droger en daarmee vermindert de kans op wonden aanzienlijk.
De stof is zo gefabriceerd dat het materiaal elastisch is. Het beweegt met het lichaam mee waardoor geen irritatie ontstaat en het zeer comfortabel aanvoelt. Ook heeft de stof een antibacteriële werking.

Bevestiging op het bankje 
De onderkant van de hoes bestaat uit antislip materiaal waardoor het kussen goed stevig op de roeibank blijft liggen.
Mocht je een extra zekerheid willen, dan is er een mogelijkheid om bevestigingsbanden met clips te kiezen. Hiermee kunt je het kussen eenvoudig vastzetten op het bankje. De banden kun je aantrekken waardoor het kussen stevig vast zit. 
Voor de Kuikensloep bankjes zijn speciale bandjes.  Het bandje met de vaste clip is daarbij iets langer. De bevestigingsband  komt hiermee mooi om het bankje.


bevestigingsbanden met clips


Wat krijg je?

  • 1 kussen bestaande uit verschillende lagen foam.
  • ​1 hoes, aan de onderkant voorzien van antislip
    • optioneel:  1 set bevestigingsbanden met clips bevestigd aan de hoes

Heb je vragen?

Als je vragen hebt schroom dan niet maar mail naar: info@skipke.com Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificatie Omschrijving
Breedte 28 cm
Lengte 50 cm
Hoogte 5 cm
Toplaag 2 cm
Tussenlaag 1
Onderlaag 2 cm
Materiaal hoes Bamboe
Onderkant Antislip
Optioneel Bevestigingsbanden met clips
© 2018 - 2019 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel