Reviews


April 2022

jetzt hat sich jeder im Kutter von der super Qualität überzeugen lassen. Nie wieder einen wunden Hintern, Super

Jörg
Wendisch Riettz

 


April 2022

Goedemorgen, 
Recent kocht ik als tweede klant een zwarte roeikussen.
Ontzettend leuk en attent dat ik de € 2,50 meerkosten voor de zwarte stof met een vrolijke handgeschreven kaart retour ontving. 
Graag geef ik van mijn kant  terugkoppeling op de eerste ervaring: Zaterdag wedstrijd Harlingen op het nieuwe kussen geroeid:  TOP!
Echt heel fijn gezeten de hele wedstrijd, geen verloren energie aan ongemak vanwege zoeken naar wat ander houding tijdens de race! 
En totaal geen napijn. Dat had ik nog wel met mijn oude kussen. 

De kleur mensen ook op. Het zwart wordt erg mooi gevonden. 

Hartelijke groet,
Anja Rombout, 
SRV Den Bealch, Oksewiel II


Januari 2020

"Ik heb het kussentje gebruikt in combinatie met reskin tijdens MPM weekend waar ik dubbele wedstrijden (Heren en Dames) heb geroeid. Ondanks de zware omstandigheden ben ik uitgestapt zonder ook maar een rood vlekje! Fantastisch! Ik heb nu in winterperiode alleen nog korte afstanden geroeid en dan zonder de reskin en dat ging ook prima. Ben benieuwd hoe goed het met warm weer gaat en langere afstanden maar ben zeer hoopvol. En schreeuw van de daken dat iedereen aan een Skypke moet, hoorde al van aantal clubgenoten dat ze gaan bestellen.

De reskin zou ik eigenlijk nog een maatje groter willen (of zelfs aan de rol) want na de MPM plakt hij minder goed en voor mijn maar billen is hij aan de kleine kant. 

Maar ik ben dolgelukkig met mijn gezonde billen, 

Dus nogmaals grote dank! "


Juni 2019

"Ik roei nu al een paar jaar met een Skipke kussen, en echt; sinsdien geen schaafplekken meer gehad die ik daarvoor wel regelmatig had."


Juni 2019

"Skipke
Ons team heeft dit jaar voor het eerst met die kussens de HT geroeid en er zijn geen blaren gemeld.
Kussens zien er ook nog steeds prima uit."


Juni 2019

"Skipke! Ademt, uitwasbarehoes, glijdt niet op de doft en het belangrijkste: geen schuurplekken of blaren meer gehad sinds ik hem heb."


 

© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel