Artikel 1 van 1

Roeitrainer kussen Shorty

€ 69,95 (inclusief btw)

Omschrijving

Speciaal voor het roeien op een roeitrainer hebben wij het Shorty kussen ontwikkeld. Op een roeitrainer is een goede en juiste drukverdeling erg belangrijk. Het Shorty kussen zorgt voor een optimale drukverdeling. Pijn aan je zitbeenknobbels, blaren, schuurplekken en ander ongemak door vocht en warmte problematiek behoren definitief tot het verleden! Met het Shorty roeitrainer kussen ervaar je een comfortabele training. 

Het kussen is opgebouwd uit een toplaag van natuurlijke latex. Deze latex is uniek en sinds jaar en dag tot groot genoegen van honderden gebruikers ook in gebruik in ons roeikussen voor het sloeproeien. De ronde, open celstructuur maakt dit natuurlijke latex uniek en biedt optimale ventilatie. Het zorgt voor goede vocht- en warmteregulatie, waardoor de huid minder kwetsbaar wordt. De speciale celstructuur zorgt ook voor een superieure veerkracht. Daardoor ontstaat optimale ondersteuning en vergroting van het contactoppervlak. De druk op het stuitje en de zitbeenknobbels neemt hierdoor aanzienlijk af. 

Het kussen heeft naast de natuurlijke latex toplaag een extra tussenlaag die ook weer bestaat uit een heel open structuur. Dit is een extra vocht- en warmte circulerende laag die zeer verkoelend en vocht afdrijvend werkt.

De onderlaag van het kussen is gemaakt van een polypress, onder hoge druk samengeperst schuim. Dit schuim heeft een gesloten structuur die zorgt voor een hoge densiteit, wat stabiliteit bevordert en de druk op de zitbeenknobbels vermindert.

Hoes
De hoes is gemaakt van een bamboe stof. Bamboe textiel heeft een holle structuur, waardoor het veel vocht kan opnemen. Veel meer dan katoen. Ook droogt de stof heel snel en heeft het een verkoelende werking door de micro gaatjes. Hierdoor blijft de huid tijdens het roeien veel droger en daarmee vermindert de kans op wonden aanzienlijk. De stof is zo gefabriceerd dat het materiaal elastisch is. Het beweegt met het lichaam mee, waardoor geen irritatie ontstaat en het zeer comfortabel aanvoelt. Ook heeft de stof een antibacteriële werking.

De onderkant van de hoes bestaat uit antislip materiaal, waardoor het kussen goed op het roeizitje blijft liggen.

Het kussen is “slechts” 5 cm dik en is geen belemmering in het gebruik van de roeitrainer. Daarnaast is het kussen gemakkelijk mee te nemen in een sporttas, waar dan ook naar toe. Het gewicht is 550 gram.


Voordelen

​​+   Zeer effectief in het voorkomen van blaren en doorzitwonden
+   Duurzaam 
+   Natuurlijk materiaal 
+   100% Nederlands product
+   De hoes kan op 40 graden worden gewassen


Verzend informatie

  • Bestellingen worden binnen 48 uur verstuurd.
  • Verzendkosten € 7,50
  • Verzendkosten België en Duitsland € 10, 95
  • Geen verzendkosten bij bestellingen boven € 200,-
  • Binnen 14 dagen retourneren

Heb je vragen?

Als je vragen hebt schroom dan niet, maar mail naar: info@skipke.com Wij zullen je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

Specificatie Omschrijving
Breedte 25 cm
Lengte 30 cm
Totale dikte 5 cm
Toplaag 2 cm
Tussenlaag 1 cm
Onderlaag 2 cm
Materiaal hoes Bamboe
Onderkant Antislip
© 2018 - 2024 Skipke | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel